Játssz Fantasy Tipsport Ligát
értékes nyereményekért!

A 2017/18-as szezonban több mint 20 000 játékos vett részt.
Képes vagy helytállni ebben a versenyben?

Heti nyeremény

1.

Lenovo Moto C

Csúcsminőségű okostelefon Androiddal

2.

Sál és sapka

All Star Cup

3.

Póló

a Tipsport Liga logójával

Főnyeremény

40 hüvelykes Samsung UHD TV

A play-off és a bevezető rész nyertese

Arany sisak

A 2018/2019-es szezon újdonsága! Szavazz a hónap legszebb góljáért a Tipsport Ligában. Minden hónapban véletlenszerűen kisorsolunk 5 szavazót, akiket értékes díjakkal jutalmazunk.

Az adott hónapban legtöbb pontot szerző játékos a mérkőzéseken különleges arany sisakot fog viselni. Ne habozz, és kapcsolódj be te is a mobilalkalmazásunkkal!

Fanshop

A másik újdonság, amivel ebben a szezonban készültünk, a rajongói boltunk. A Fantasy Ligában összegyűjtött pontokért cserébe értékes jutalmak közül válogathatsz.

Ezért ne habozz, játssz Fantasy Ligát a mobilalkalmazásunkban, szerezz minél több Fantasy pontot, és a főnyeremény vagy a heti nyeremény mellett válaszd ki a jutalmadat a fan shopunkból.

Fan Shop

"A Fantasy Tipsport Ligában természetesen én is részt veszek. Kíváncsi vagyok, hogyan leszek képes helytállni a rajongóinkkal szemben"

Lintner Richard, a Tipsport Liga vezérigazgatója

"Az én Tipsport Ligám" egy nagyszerű szórakozás, amelyet közvetlenül a népszerű Tipsportliga alkalmazásban próbálhatsz ki. Meggyőződésem, hogy ezzel a termékek hokirajongók hatalmas tömegét szólítjuk meg. "Az én Tipsport Ligám" c. Fantasy Liga szórakoztató módon növeli az egyes játékosok ismertségét, és ennek köszönhetően a legmagasabb jégkoronglingánk vonzerejét is.

Játékszabályzat megjelenítése